Για Μας


Φωτογραφίζοντας τις μεγάλες στιγμές και τις μικρές λεπτομέρειες

Ο Νίκος Μόσχος είναι φωτογράφος στο Ηράκλειο Κρήτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα από όπου έφυγε σε ηλικία 6 ετών για να ζήσει στη γενέτειρα του πατέρα του, στη Μονεμβάσια Λακωνίας ως τα 18 του χρόνια. Έπειτα, επέστρεψε στην Αθήνα για να φοιτήσει στο τμήμα φωτογραφίας της σχολής ACTO, από όπου αποφοίτησε με Άριστα.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη φωτογραφία  σε διάφορους τομείς, όπως η κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση), η  μόδα, η αρχιτεκτονική και η διαφήμιση.

Το 2005 κάνει την πρώτη ατομική του έκθεση με θέμα <<τη θάλασσα και τον άνθρωπο>> στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και το 2017 τη δεύτερη  με τίτλο <<το λιμάνι και οι άνθρωποι>>, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και τον ΟΛΗ. Έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εκθέσεις αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Από το 2014 ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης ως φωτογράφος.

Λίγα λόγια από το φωτογράφο

Λέγομαι Νίκος Μόσχος. Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο της καλλιτεχνικής και επαγγελματικής φωτογραφίας χωρίς να ξεχωρίζω ή να προτιμώ τη μία από την άλλη. Η προσωπική μου αισθητική προσιδιάζει στη φωτογραφία δρόμου (real life photography) καθώς πρεσβεύω ότι όσο πιο φυσική κι αυθόρμητη είναι η φωτογραφία, τόσο πιο αυθεντικά απεικονίζει και αποτυπώνει τη ζωή σε κάθε έκφανσή της. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αφαιρεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη συγκινησιακή δύναμη. Αντιθέτως τη μεγεθύνει. Στο γραφείο μας στο Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνουμε φωτογράφιση και εικονοληψία (video) κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων αλλά και διαφημιστική, προϊοντική και αρχιτεκτονική φωτογραφία.

    Loading images...